Behandelingen bij Podozorg Leiderdorp (van Zijp)

Worden er alleen steunzolen aangemeten?

De behandeling van een podoloog bestaat uit meer dan alleen het aanmeten van steunzolen. Wij passen bijvoorbeeld ook viltherapie, orthesiologie en taping toe. Ook wordt er met verschillende disciplines samengewerkt om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Denk aan samenwerking met fyshiotherapeuten, oefentherapeuten, (medisch) pedicures en een goede schoenenwinkel.

Loopanalyse bij Podozorg Leiderdorp (van Zijp)

Zodra er gekozen wordt voor een behandelplan met steunzolen kan ook hierin weer onderscheid gemaakt worden in het type steunzool. Zo zijn er zolen voor schoenen die in het algemeen dagelijks leven worden gebruikt, maar ook sportzolen die specifiek gemaakt worden op de sportschoen. Ook is er nog de categorie zolen welke gebruikt kunnen worden in veiligheidsschoenen. Deze zolen zijn ontwikkeld volgens nieuwe strenge Europese normen en regels voor het dragen van inlegzolen in veiligheidsschoenen.

Overzicht behandelingen

Klik op een van de onderstaande onderwerpen om meer te lezen over een specifieke behandeling:

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.