Over Podozorg Leiderdorp (van Zijp)

Een echt familiebedrijf

Podozorg van Zijp is een echt familiebedrijf. Vader Wim heeft zich na zijn schoemakerscarriere 20 jaar geleden omgeschoold tot podoloog en is voor zichzelf begonnen. Na op veel verschillende plekken spreekuren te hebben gedraaid is hij zich samen met zoon Mark op de Splinterlaan gaan vestigen. Hier zijn zij vanaf 2010 werkzaam. Een belangrijk voordeel van onze locatie op de Splinterlaan is dat er altijd voldoende gratis parkeerplekken zijn voor de deur.

Met de hulp van (register) podoloog en pedicure Audrey Berbee wordt hier volop prakijk gedraaid. Ook moeder Dineke en zus Jolanda doen adminstratieve werkaamheden en maken het team compleet.

Samenwerking

Onze praktijk bevindt zich direct naast de Beterlopenwinkel waar wij een goede samenwerking mee hebben. Aangezien wij veel mensen in de praktijk krijgen die op verkeerd schoeisel lopen (te slap of te klein) kan een aangemeten steunzool mooi gecombineerd worden met een goede schoen.

Podozorg Nederland

Om de kennis in de praktijk naar een hoger niveau te tillen zijn wij per 2021 aangesloten bij Podozorg Nederland. Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde Podologen en podotherapeuten die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis. Ook worden er regelmatig bijscholingen georganiseerd, zodat de kennis altijd up to date is.

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.