Maatslippers bij Podozorg Leiderdorp (van Zijp)

Steunzolen in slippers of sandalen

Zodra de zon weer gaat schijnen krijgen wij regelmatig de vraag of er mogelijkheden zijn de steunzolen te combineren met open schoenen. In het verleden was dit lastig en werd er een betere standaard slipper of sandaal aanbevolen. Tegenwoordig zijn er veel merken die open schoenen in het assortiment hebben waar uitneembare zolen in zitten en dus de aangemeten steunzolen in kunnen. Daarom werken wij sinds kort met het Sandalinos concept.

Sandalinos op maat gemaakte slippers of sandalen: de perfecte oplossing om klachtenvrij de zomer door te komen! Maatslippers met uw eigen, door ons aangemeten, podotherapeutisch voetbed verwerkt.

Pas uw slipper aan met uw gewenste kleur en/of model. Wij zorgen dat de slipper precies zo wordt gemaakt zoals u hem zelf heeft ontworpen. Indien u al steunzolen bij ons heeft aan laten meten wordt de slipper precies hetzelfde als de steunzool, maar dan verwerkt in de slipper.

Kies in onze webshop de slipper of sandaal die bij u past. Wij zorgen er vervolgens voor dat u ook in de zomer comfortabel en klachtenvrij kunt lopen!

Sandalinos maatslippers

Hoe werkt het?

  • Klik op de link: maatslipper.
  • Maak een account aan door uw emailadres, een door u aangemaakt wachtwoord en onze vestigingscode 290312 in te voeren.
  • U komt nu in de Podozorg Leiderdorp -webwinkel van Sandalinos.

Wilt u de slipper of sandaal helemaal afstemmen op uw wensen? Bij diverse modellen is het mogelijk de kleuren van de verschillende onderdelen zelf te kiezen. Klik hiervoor op ‘customize’. Let op: dit is mogelijk bij alle modellen, BEHALVE bij de urban-modellen.

Mocht u vragen hebben, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Let op: voordat u een paar maatslippers bestelt, is het wenselijk dat u al een periode naar tevredenheid op een paar, door ons aangemeten, podotherapeutische zolen heeft gelopen. Bent u nog niet eerder bij Podozorg geweest, neem dan even contact met ons op. We vertellen u dan graag meer.

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.